Hoppa till innehåll

Anmälan till SubKon i Jönköping 13 maj 2023

OBSERVERA: Sista datum för anmälan är 2023-05-05.

  *Jag är:
  18 år eller överUnder 18 år

  *Jag representerar under SubKon en förening eller annan aktör som är:
  Medlem i eller ansluten till SUB (ange nedan vilken)Ej medlem i eller ansluten till SUB (avgift 2000 kr per person)Ej ännu medlem i eller ansluten till SUB men önskar bli detta innan arrangörsträffen

  -Dina kontaktuppgifter-

  -Kost och logi-

  För medlemmar/anslutna bjuder SUB på hotellboende och mat under träffen. Vi bokar då hotellboende för er som är inresande. Frukost ingår på hotellet. Förbundet bjuder på mat (alkoholhaltiga drycker och minibar på rummet ingår ej). Kryssa i nedan samtliga nätter för vilka ni önskar få boende bokat.

  Natt mot lördagNatt mot söndagInget hotell behövs

  I första hand kommer samtliga deltagare att bo i dubbelrum med andra deltagare. Vi behöver därför veta om vi behöver ta hänsyn till något särskilt, när vi fördelar rummen. Ange här om du till exempel bara vill bo med någon av samma kön, eller om du av synnerligen goda skäl inte bör dela rum och i sådana fall varför. Ange även om det finns annat vi behöver ta hänsyn till gällande ditt boende.

  *Jag kan äta följande kost:

  Om ingen alternativ kost/allergier etc anges kommer mat innehållande kött, gluten, laktos eller fisk etc att serveras. Ej föranmälda avvikelser kan vi inte ansvara för att tillgodose.

  Önskar ni att om möjligt få stöd för resekostnader?
  JaNej

  Värdföreningen SekktorF bjuder SubKons deltagare på en konsert under fredagen med Agent Side Grinder & Train To Spain på Sofiehof Underjord.
  Jag önskar inträde till konserten

  Om du har särskilda tillgänglighetsbehov som vi behöver känna till, vänligen kontakta oss i god tid.

  Om du efter inlämning av anmälan finner att du har fler behov än angivet i anmälan som vi behöver ta hänsyn till, vänligen meddela oss snarast om dessa på info(@)subkulturer.se.

  Jag har läst och förstått villkoren för deltagande i detta evenemang och godkänner dessa genom att lämna in denna anmälan.

  Uppgifterna i detta formulär kommer hanteras av SUB och samarbetsparter. SubKon har ett begränsat antal platser och denna anmälan är en förfrågan om, inte en garanti för, medverkan. Anmälan är bindande om man får plats.