Hoppa till innehåll

SubKon 2023

SubKon 2023 sätter fokus på arrangörsleden hos de alternativa subkulturerna. I vår träffas vi i Jönköping helgen den 12-13 maj. Träffen sker i samarbete med värdföreningen Sekktor F, vilka även arrangerar en konsert den 12:e på kvällen, som SubKon-besökarna kommer ha möjlighet att ta del av!

Vi kommer denna gång att fokusera på att diskutera arrangörsnätverk och hur arrangörer kan samverka kring bokningar, information, marknadsföring med mera, samt vilken roll som SUB som riksförbund kan ha som understödjande och koordinerande för detta nätverk. Vi kommer också fördjupa oss kring finansiering och möjligheter till stöd för att arrangera.

SubKon – våren 2023

PROGRAM OCH TIDER
(plats meddelas senare om ej utannonserat nedan)

Fredag 12 maj
Incheckning på hotell för inresande
18.00 Gemensam middag
20.00 Konsert med Covenant, Agent Side Grinder & Train To Spain (arr: Sekktor F) på Sofiehof Underjord (Brunnsg 13)

Lördag 13 maj
11.00-13.00 Presentationer deltagare, info om arrangörsnätverk, gemensamma samtal
13.00-14.00 Gemensam lunch
14.00-17.00 Föreläsning om finansieringsmöjligheter, gruppdialoger om arrangörssamarbeten och behov, summering och plan för nästa träff
17.00-18.00 paus
18.00-20.00 Gemensam middag
20.00 > mingel & samtal

Söndag 14 maj
Hemresa

DELTAGARANMÄLAN & MER INFO
ANMÄLAN OCH KOSTNAD
Alla medlemmar och anslutna till SUB deltar kostnadsfritt! Ni kan maximalt anmäla tre personer per förening/arrangörspart, men vill ni vara fler så kontakta oss så ser vi över möjligheterna!
Anmälan är bindande* i och med att förbundet bekräftar er anmälan.

LOGI OCH KOST
För medlemmar/anslutna bjuder SUB på hotellboende och mat under träffen. Vi bokar då hotellboende för er som är inresande. Vi uppskattar om ni kan tänka er dela rum med någon annan deltagare, vänligen meddela. Frukost ingår på hotellet. Förbundet bjuder på mat (alkoholhaltiga drycker ingår ej), se program ovan.

RESOR
Förbundet hjälper till med resekostnaderna för inresande medlemmar och anslutna. Vi förutsätter att ni reser så kostnadseffektivt – men säkert – som möjligt och att ni om möjligt samåker. Om ni vill ha stöd för resekostnader så kommer någon från förbundet att kontakta er kring det.

EJ MEDLEM I SUB?
Är ni arrangörer eller har intresse för arrangörskap och verkar inom alternativa subkulturer? Hör gärna av er. Är ni inte medlemmar i/ansluta till SUB ännu så surfa in och meddela oss intresse – subkulturer.se  Det kostar inget att gå med i SUB. Om ni inte kan eller vill ansluta er till SUB men ändå vill medverka är ni såklart välkomna i mån av plats till ett pris av 2000 kr per person.

ANMÄL ER TILL SUBKON 2023 HÄR
https://subkon.subkulturer.se/anmalan/

OBSERVERA: Sista datum för anmälan är 2023-05-05.

____________________________________
SubKon 2022 arrangeras av SUB – Riksförbundet För Subkultur, med stöd från Kulturrådet och i samarbete med Sekktor F.

* = Anmälan är bindande när förbundet bekräftat din anmälan. Till giltig anledning för att avboka hör dödsfall nära anhörig, sjukdom (mot uppvisande av läkarintyg) eller annan liknande anledning som alltså är oförutsedd och påverkar dig som privatperson. Dålig planering eller oförutsett arbete eller andra åtaganden hör inte till giltiga skäl. Ej giltig avanmälan kan debiteras med upp till 2000 kr per person om förbundet i det läget tvingas stå kostnader för boende eller resor som ej kan avbokas eller återbetalas.